dinsdag 18 oktober 2016

Seahorse

Hallo allemaal,

vandaag laat ik jullie een canvas zien met een zeepaard dat ik heb gemaakt.


Ik ben begonnen met in het midden van het canvas een rechthoek met structuur pasta op te zetten. Met een paletmes heb ik grof de vorm van het zeepaard geschraapt. Dit kun je net zo lang doen totdat je tevreden bent over het figuur van je zeepaard. 

Met een theelepeltje heb ik vervolgens het zeepaard structuur gegevens. Dit doe je door je lepel in de pasta te steken en iets naar achter te duwen. De rand van het zeepaard is op dezelfde manier gemaakt.
Ik heb ik de hoeken van het canvas nog wat leuke schelpjes aangebracht met het stencil van StudioLight.


Toen het geheel droog was heb ik het geverfd met drie kleuren acrylverf. Het zeepaard en de schelpen heb ik met Viva Inka Gold türkis ingesmeerd voor de glans. 

 

Met de prachtige mixed media stempels van Marianne design heb ik met witte inkt, en versamark en shine poeder nog wat accenten aangebracht.


Dit was mijn project weer.

Groetjes Joyce


5 opmerkingen:

 1. Prachtig!! En zo leuk om te doen!!
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is zo gaafff!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooo, dat is prachtig!! Knap!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is je zeepaardjemooi gelukt Joyce...ontzettend knap gedaan en je mixed media ziet er prachtig uit! Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wooooow wat een geweldig mooi canvas heb je gemaakt Joyce...heel mooi dat zeepaardje erop ....een hele mooie decoratie voor aan de muur...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen